top of page

Diensten

01

Ondersteuning MKB bedrijven

Heeft u uitdagingen op het gebied van uw organisatie, uw medewerkers, uw producten of relaties? Wilt u gewoon eens spiegelen met een andere ondernemer of wilt u suggesties om uw bedrijf te veranderen of te verbeteren? Wij helpen u graag, het kennismakingsgesprek is kosteloos.

02

Commerciële/ communicatie trainingen

Wat wij vaak zien is dat commerciële mensen goed kunnen praten over de producten die uw bedrijf aanbied. Echter dit is platte verkoop, wat beperkt werkt. Hoe bouw je een wederzijdse relatie op, waarbij je relaties meer gaat adviseren? Hoe verdiep je je in je relatie, welke vragen stel je om te bepalen wat jouw relatie nodig heeft, en niet wat jij wil verkopen? Wij gaan met uw mensen op pad om ze deze inzichten te geven, aan de hand van hun gesprekken bij de relaties. Ook kijken we dan hoe doelgericht een medewerker denkt en handelt, en geven hun tips waar nodig om zichzelf te kunnen verbeteren.

03

Gastcolleges MBO-HBO relatiegericht ondernemen

Wij geven ook kosteloos gastcolleges op beroepsopleidingen op het gebied van relatiegericht, commercieel en creatief  ondernemen! In deze gastcolleges kunnen allerlei verschillende onderwerpen ter sprake komen. Wij geven deze colleges kosteloos alleen aan kleinere groepen, tot ongeveer 25 personen, om de interactie te waarborgen.

OMB-Anchor
CCT-Anchor
GRO-Anchor
bottom of page